Wouter Vrancken over Club Brugge - KAA Gent en duel met Cercle Brugge

Vrancken over Club Brugge-Gent en duel met Cercle: “Eerste halfuur … ”

26 september om 10:30

Wouter Vrancken blikte in Het Nieuwsblad vooruit op het duel van KAA Gent tegen Cercle Brugge. Na hun 2-4 overwinning op Club Brugge staat Gent nu voor de uitdaging om de Brugse buren te verslaan. “Ik verwacht een totaal andere wedstrijd dan vorige zondag,” aldus Vrancken. 

Vrancken benadrukte het verschil in speelstijl tussen Cercle en Club Brugge. Cercle staat volgens Vrancken bekend om haar "straight forward voetbal" met veel passie en drive.

Vrancken gaf verder toe dat het begin van de wedstrijd tegen Club Brugge te wensen overliet. “Het eerste halfuur was gewoon niet goed genoeg,” zei hij eerlijk. Gent had moeite om vooruit te voetballen en raakte in een ritme van zijwaarts spel, iets dat hij hoopte te vermijden tegen Cercle. 

Gelukkig voor Gent wist het team zich bij rust te herpakken en verbeterde het spel aanzienlijk. “We hebben dat bij rust goed rechtgezet,” voegde de coach eraan toe. “We moeten ernaar streven om ons niveau langer aan te houden,” zei hij. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.