Max Dean over zijn viering tijdens Club Brugge-Gent: “Accepteren”

Dean over zijn viering tijdens Club Brugge-Gent: “Moet die reacties accepteren”

26 september om 10:04

Max Dean werd na zijn doelpunt tegen Club Brugge als een held onthaald bij de fans van KAA Gent. Ook bij een bezoek aan supportersclub 'Forza Buffalo' was dit het geval. Een dertigtal fanatieke supporters wachtten hem op met blauw-witte rookbommen. "I didn't expect this”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Tijdens het bezoek kroop Dean achter de toog om pintjes te tappen. De Engelse spits genoot van de interactie met de fans, en dat enthousiasme vertaalt hij ook naar het veld. Na zijn goal tegen Club Brugge kreeg hij talloze berichten op Instagram, zowel positieve van Gent-supporters als enkele 'nasty' reacties van Club Brugge-fans. "Als ik aan 'banter' doe, moet ik ook reacties accepteren. Dat vind ik juist leuk."

Dean wil op het veld plezier maken en niet zoals hij zegt "een saaie voetballer" zijn. Hij haalt zijn inspiratie van idool Jamie Vardy en drinkt, net zoals Vardy, voor elke wedstrijd een Red Bull. "Voetbal is emotie. Als ik scoor, wil ik dat vieren op mijn manier. Als dat de tegenstander boos maakt, dan is dat maar zo," aldus Dean.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.