David Hubert reageert na zege RSC Anderlecht tegen Ferencvaros

Hubert zag niet alles goed gaan bij RSCA: "Nog veel marge voor verbetering"

26 september om 07:01
Laatste update: 26 september om 07:41

RSC Anderlecht begon woensdag met een 2-1 thuiszege tegen de Hongaren van Ferencvaros aan de Europa League. David Hubert was na de match content over de prestatie van zijn ploeg.

De interim-coach vond dat het er al een pak beter gespeeld was dan bij zijn eerste match tegen Charleroi. "Ik heb vandaag teruggezien wat ik wilde zien: de juiste intenties, een offensieve mindset", wordt de coach bij Sporza geciteerd.

In een match die aan het einde nog even onnodig spannend werd, had Hubert dus vooral veel positieve dingen gezien in vergelijking met vorig weekend. Toch was hij niet helemaal tevreden. "We scoren, we zijn dreigender, we verdedigen beter als blok. Maar we moeten kritisch blijven: het is nog niet genoeg."

"We kunnen nog veel stappen zetten”, ging Hubert verder. "Er is nog veel marge voor verbetering. Het belangrijkste is dat de intenties er waren en dat in het slot de wilskracht en ploeggeest er waren om het resultaat over de streep te trekken."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.