Vrancken over de basis van het succes van KAA Gent

Vrancken over de basis van het succes van KAA Gent: “In Brugge vochten we”

25 september om 22:59

Wouter Vrancken, de hoofdtrainer van KAA Gent, vertelt over de degelijke start van de Jupiler Pro League. De Buffalo’s behaalden tot nu toe 13 op 21 in de competitie en zijn met een match minder de eerste achtervolger van KRC Genk. Vrancken vertelt wat de basis is van het succes van de Buffalo’s.

Vrancken vertelt over de basis van de resultaten van Gent. “De jongens trainen telkens keihard met een positieve mindset en dat is de basis van alles. In Charleroi miste ik die basis, je hoofd ervoor leggen en knokken voor het team, dat is nu wel aanwezig”, citeert Het Nieuwsblad Vrancken.

Vrancken vertelt dat die basis er ook was tegen Club Brugge. “. In Brugge vochten we en dat was niet de enige keer. Die basis moet je behouden en vervolgens rustig blijven werken aan looplijnen en de connecties”, besluit de oefenmeester van Gent voor de inhaalmatch tegen Cercle Brugge.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.