Muslic voor Cercle Brugge - KAA Gent in de Jupiler Pro League

Muslic voor Cercle – Gent: “Mogen fiere borst opzetten na zege op Club Brugge”

25 september om 21:33

Miron Muslic, de hoofdtrainer van Cercle Brugge, is allesbehalve degelijk begonnen aan de Jupiler Pro League. Cercle Brugge en Gent nemen het donderdagavond tegen elkaar op in het Jan Breydelstadion voor een inhaalmatch. Groen-zwart behaalde tot nu toe 4 op 21 in de Jupiler Pro League.

Muslic zag Gent in de laatste speelronde van Club Brugge winnen met 2-4. Volgens de oefenmeester zal dit een boost zijn voor het zelfvertrouwen van de Buffalo’s. “Gent zal opgepompt naar Brugge terugkomen na hun winst op Club zondag”, citeert Het Laatste Nieuws Muslic.

Muslic stipt de huidige problemen bij Cercle Brugge aan. “Het is zonneklaar dat wij niet meer dezelfde ambities mogen hebben als vorig seizoen, dat is gewoon onmogelijk. Onze nieuwe realiteit is dat we veel kwaliteit verloren en dat te veel nieuwe jongens nog niet klaar zijn om de fakkel over te nemen.”

Muslic sluit af door te benadrukken dat Gent met het nodige vertrouwen zal aantreden tegen Cercle Brugge. “Ze mogen en zullen heel zeker een fiere borst opzetten na de zege van vorige zondag op Club. We weten dus waar we voor staan”, besluit de oefenmeester van Cercle.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.