Van der Bruggen gelooft nog in Cercle Brugge in de Jupiler Pro League

Van der Bruggen gelooft nog in Cercle Brugge: “Magie kan niet weg zijn”

25 september om 22:14

Hannes Van der Bruggen, de ervaren middenvelder van Cercle Brugge, vertelt over de huidige stand van zaken bij de nummer 15 van de Jupiler Pro League. Van der Bruggen geeft aan dat Cercle Brugge telkens te maken heeft met efficiënte tegenstanders.

Van der Bruggen legt uit waar het mis gaat voor Cercle Brugge en geeft de match tegen KV Mechelen als voorbeeld. “Toch was KV Mechelen zondag niet beter dan wij, maar we botsen keer op keer op tegenstanders die heel efficiënt zijn en zelf zijn we dat momenteel juist niet”, citeert Het Belang van Limburg Van der Bruggen.

Van der Bruggen krijgt vervolgens de vraag of de magie van Cercle Brugge weg is. “Daar ga ik alvast niet van uit. Die magie kan niet weg zijn. Er zijn natuurlijk veel nieuwkomers en ze hebben wat tijd nodig, maar als ik zie hoe een jonge gast als Emmanuel Kakou debuteerde en ook Erick Nunes deed het heel voortreffelijk”, aldus Van der Bruggen.

Van der Bruggen sluit af door de stijgende lijn te benadrukken. “Na Genk was er de conclusie dat de intensiteit wat ontbrak en daar is op gewerkt en dat kwam er in Mechelen al veel beter uit. Het is belangrijk dat we de intensiteit vooral kunnen brengen als we in balbezit zijn”, besluit Van der Bruggen.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.