Hugo Broos over nederlaag Club Brugge tegen KAA Gent

Broos signaleert probleem bij Club Brugge: "Heeft met motivatie te maken"

Vandaag om 19:01

De onverdiende Champions League-nederlaag van Club Brugge tegen Borussia Dortmund heeft er volgens Hugo Broos in gehakt bij Blauw-Zwart. Tegen KAA Gent was de ploeg van Nicky Hayen daarom lang niet op z’n best.

Voor Broos is de teleurstelling over Dortmund een belangrijke reden voor het in zijn ogen matige optreden tegen Gent. "De Champions League en Dortmund, dat is toch iets anders dan wat je gewoon bent. Een veel groter decor om je te tonen. Als je dan drie à vier dagen later zo presteert, heeft dat misschien met motivatie te maken", stelt de huidige bondcoach van Zuid-Afrika bij Het Laatste Nieuws.

De oud-speler van Club vond dat vooral Raphael Onyedika zondag ondermaats presteerde. "Hij zat meteen niet in de match, had slechte controles en struikelde zelfs eens. Dan zegt dat wat over hoe je naar die match hebt toegeleefd - het is meer een mentaal motivatieprobleem", klinkt het streng.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.