Samuel Edozie wil vaker beslissing zijn voor RSC Anderlecht

Huurling Edozie wil beslissend zijn voor RSCA: "Vaker een goal of assist"

Vandaag om 16:36

Behalve coach David Hubert verscheen ook Samuel Edozie dinsdag op de persconferentie om vooruit te blikken op het duel tussen RSC Anderlecht en Ferencvaros. De jongeling kon al indruk maken, maar vindt zelf dat hij nog effectiever moet worden.

Het ontslag van Brian Riemer had Edozie weinig verontrust. "Het zal geen invloed hebben op mijn integratie in de ploeg", citeert HLN de jonge Engelsman. "De ploegmaats vangen me goed op. Het is voor mij ook niet nieuw dat een coach tijdens het seizoen ontslagen wordt. Bij Southampton had ik eens drie trainers op één seizoen."

Over zijn prestaties tot nu toe bij Anderlecht was Edozie gematigd tevreden. Zijn acties komen alvast goed uit de verf, maar tot goalbijdrages leidde het tot nu toe nog niet. "Ik moet zorgen dat ik hier vaker beslissend word", vond hij dan ook zel. "Na mijn dribbels moet er vaker een goal of assist volgen."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.