'Augustinsson geeft verstek bij Anderlecht, ook vraagtekens bij Dreyer'

Vandaag om 13:35
Laatste update: om 13:42

Anderlecht speelt woensdag tegen Ferencvaros in de Europa League. Dat moet wel zonder Ludwig Augustinsson gebeuren. Hij werd tegen Sporting Charleroi geraakt aan het hoofd.

Volgens La Dernière Heure is Augustinsson nog niet hersteld van die klap. Hij wordt dan ook niet opgenomen in de selectie voor Ferencvaros. Bij Anders Dreyer staat nog een vraagteken. Hij kon op dinsdag niet met de groep meetrainen, maar kan woensdag toch op het blad staan. Verder zijn de langdurig geblesseerden Thorgan Hazard en Jan Vertonghen uiteraard niet beschikbaar.

Net als in de Champions League is het format van de Europa League dit seizoen totaal veranderd, met 36 clubs in één grote poule. Elk team krijgt dan acht verschillende tegenstanders. Anderlecht speelt thuis ook nog tegen FC Porto, Ludogorets en Hoffenheim. Op verplaatsing speelt het dan weer tegen Slavia Praag, Real Sociedad, Viktoria Plzen en RFS.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.