Genkse spits Tolu met Heymans aan kop in klassement JPL

Tolu met Heymans aan kop in klassement: “Toont aan dat ik dingen goed doe”

23 september om 22:02

Tolu Arokodare wist opnieuw te scoren bij KRC Genk en staat samen met Daan Heymans aan kop in het topschuttersklassement met zes doelpunten. Volgens Arokodare is het een duidelijk signaal dat hij bepaalde dingen goed doet bij de Genkies.

Het openingsdoelpunt van Arokodare namens Genk tegen Dender was rommelig te noemen. “Het was niet mijn mooiste goal, maar dat maakt niet uit. Een doelpunt is een doelpunt. Ik kopte de bal, waarna die in de kluts belandde. Zo kwam de bal opnieuw tegen mij aan en kon ik scoren”, deelde Arokodare aan Het Belang van Limburg met een lach.

Arokodare weet dat hij samen met Heymans aan kop gaat in het topschuttersklassement. “Het toont aan dat ik bepaalde dingen goed doe. Hopelijk kan ik nog meer scoren. Of dat meer en meer een doel wordt? Het is een inidividueel doel, maar het allerbelangrijkste is dat ik het team help. Door doelpunten te maken, of door andere dingen te doen waarvan het team profiteert”, besluit Arokodare.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.