Bonsu Baah kan lof niet op voor Fink bij KRC Genk

Bonsu Baah kan lof niet op voor Fink bij Genk: “Manier van trainen uniek”

Vandaag om 21:02

Christopher Bonsu Baah, de winger van KRC Genk, uit zich zeer lovend over hoofdtrainer Thorsten Fink na de 4-0 zege tegen Dender. Bonsu Baah is zeer content met de oefenmeester van de Genkies.

Bonsu Baah wist dat hij mocht starten bij Genk tegen Dender. “Ik was dus goed voorbereid en had er vertrouwen in dat ik een goede prestatie kon neerzetten. Ik denk dat ik heel blij mag zijn. Zeker met mijn eerste goal. Als ploeg speelden we uitstekend”, citeert Het Belang van Limburg Bonsu Baah.

Bonsu Baah heeft slechts positieve woorden over Fink bij Genk. “We trainen hard, maar de manier waarop we trainen, is uniek. We weten wat onze kwaliteiten zijn. Het gevoel zat vanaf de voorbereiding goed met onze nieuwe coach. Zijn speelstijl past perfect bij ons”, aldus Bonsu Baah.

Bonsu Baah vertelt dat Fink zowel motiveert en vertrouwen geeft, zelfs als het plan niet perfect wordt uitgevoerd. “We kunnen onszelf pushen. Zowel fysiek, als mentaal zijn we altijd klaar. Maar dromen doen we nog niet, het is immers een lang seizoen”, besluit Bonsu Baah.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.