Mac Allister over Gravenberch bij Liverpool

Mac Allister zeer content met Gravenberch bij Liverpool: 'Heb er echt geluk mee'

Vandaag om 20:17

Ryan Gravenberch is dé verrassing bij Liverpool dit seizoen. De middenvelder maakt veel indruk onder Arne Slot en dat valt ook binnen de selectie van The Reds op. Alexic Mac Allister geniet van zijn compagnon.

Onder Slot is Gravenberch vanaf speeldag één basisspeler bij Liverpool. Samen met Mac Allister en Dominik Szoboszlai vormt hij het middenrif van The Reds. De Argentijnse wereldkampioen prijst zijn collega in gesprek met Sky Sports. "Het is echt heerlijk om naast Gravenberch te mogen spelen."

"Ik heb er ook echt geluk mee, want Ryan is echt een fantastische speler", vervolgt Mac Allister. "Als je met goede spelers speelt, wordt alles makkelijker. Ik ben erg blij dat hij het zo goed doet, want iedereen ziet hoe belangrijk hij dan voor Liverpool kan zijn. Hij maakt het spel simpeler voor ons, omdat hij altijd vast aan de bal is. Ik vind het leuk om naast hem te staan, hij is altijd bij het spel betrokken."

Gravenberch stond tot nu toe alle zes de duels in de basis bij Liverpool. In de Champions League tegen AC Milan werd hij verkozen tot Man of the Match.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.