Standard begint uitstekend aan Jupiler Pro League

Standard begint uitstekend aan het seizoen: “Dat is buitenverwachting goed”

Vandaag om 12:29

Standard kende een uitstekende start van het Jupiler Pro League seizoen. De ploeg van Ivan Leko is inmiddels terug te vinden op de zevende plaats. In het afgelopen weekend werd er met 0-0 gelijkgespeeld tegen Union Saint-Gilloise.

Na acht gespeelde wedstrijden in de JPL maakt Standard indruk op Vandebempt. "Standard is de positieve verrassing van het seizoensbegin", aldus de analist bij Sporza.

"Niet qua spektakelwaarde, wel als je naar de resultaten kijkt. Het staat net onder de top 6. Vreemd om te zeggen over een traditieclub als Standard, maar dat is buitenverwachting goed. Voor het seizoen werd zelfs gefluisterd dat de club bij het kransje degradatiekandidaten hoorde", aldus de verraste Vandenbempt.

Vandenbempt heeft lovende woorden voor de Standard trainer. "Ivan Leko verdient alle lof om zonder middelen en te midden van een aanslepende verkoop zijn spelers tot een onverzettelijk collectief te kneden."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.