Mathijssen is onder de indruk van het KRC Genk van Thorsten Fink

“Fink heeft bij Genk alles perfect op punt, met zijn sterke persoonlijkheid”

Vandaag om 11:11

Jacky Mathijssen is zeer te spreken over de manier waarop KRC Genk zich toont in de Jupiler Pro League onder leiding van hoofdtrainer Thorsten Fink. De Genkies gaan aan kop in de competitie en toonden zich ook tegen Dender weer dominant. Er werd thuis met 4-0 gewonnen.

Mathijssen vertelt het volgende over de vorm van Genk in de Jupiler Pro League. “De wedstrijd tegen Dender bevestigde wat we al wisten. Fink heeft alles perfect op punt staan. De hele club zit weer op één lijn na de interne strubbelingen van eind vorig seizoen met het vertrek van Vrancken”, citeert Het Belang van Limburg Mathijssen.

Mathijssen benadrukt dat hoofdtrainer Fink het schip van Genk de juiste koers laat varen, volgens de analist heeft Genk mede door stuurman Fink de wind in de zeilen. “Met zijn sterke persoonlijkheid heeft Fink een nieuwe positieve wind door KRC Genk laten waaien.”

Mathijssen gelooft dat Fink en Genk een mooi Jupiler Pro Leagueseizoen kunnen gaan beleven. De analist vergelijkt het Genk nu met het Genk van twee seizoenen geleden, destijds waren ze erg dicht bij de titel. “Nu kunnen ze het misschien wel afmaken. Alle ingrediënten zijn alvast aanwezig om er een topseizoen van te maken”, besluit Mathijssen.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.