Dean na zege van KAA Gent op Club Brugge in Jupiler Pro League

Dean na Club Brugge – Gent: “Boegeroep scheelt me niets, gaat om goals maken”

Vandaag om 10:17
Laatste update: om 10:49

Max Dean, de spits van KAA Gent, vertelt over de zege van de Buffalo’s op bezoek bij Club Brugge. Blauw-Zwart was de bovenliggende partij, maar Gent wist zich efficiënt te tonen. Dean vertelt dat het uiteindelijk om goals en punten gaat.

Dean blikt terug op de zege van Gent tegen Club Brugge. “Dat we hier op een diefje winnen? Goh... Natúúrlijk wil je goed voetbal brengen, maar het gaat over goals maken en punten in het klassement. Als wij binnen een paar maanden nog steeds bovenin staan, zal niemand zeggen dat wij het niet verdienen omdat we in Club onderlagen”, citeert Het Laatste Nieuws Dean.

Dean werd zelf naar de kant gehaald iets na het uur bij Club Brugge – Gent. De spits bleef lang liggen, kreeg verzorging en vervolgens geel voor tijdrekken. Brandon Mechele, de verdediger van Club Brugge, kon dit niet waarderen. Dean blikt terug op het moment. “Het boegeroep kan mij niet schelen. Ik wilde gewoon onze geweldige fans bedanken. Ja, ik nam mijn tijd. Maar je gaat toch niet verwachten dat ik naar de kant sprint?”, aldus Dean.

Dean wist al langere tijd van het belang van de match tussen Club Brugge en Gent. De Engelsman, die nu veel beschreven wordt als een cultfiguur, vertelt dat hij zich al langere tijd voorbereidde op de confrontatie met Club Brugge. “Toen ik tekende, heb ik deze match meteen omcirkeld. Als er één match was die we wilden winnen, dan wel deze”, besluit Dean.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.