Vanaken ziet probleem bij Club Brugge en wijst naar 'tijdrekkend' KAA Gent

Vandaag om 17:15

Een zure 2-4 nederlaag voor Club Brugge, dat alweer genoeg kansen kreeg om er meer te scoren. Toch bleef het bij slechts twee doelpunten tegen KAA Gent. Ook Hans Vanaken zag dat het beter moet.

De nederlaag kwam alvast bijzonder hard aan bij Vanaken, die Club Brugge nochtans goed zag spelen. "Dit is uiteraard opnieuw flink balen want als er één ploeg was die het vandaag verdiende te winnen, dan was het Club wel", klinkt het op de clubkanalen.

Toch wist Club Brugge zichzelf niet te belonen en kreeg het het deksel op de neus. "Gent kwam totaal niet in het stuk voor maar uit het niets komen ze plots op 0-2. Uiteraard hebben we opnieuw de nodige pech bij die tweede tegentreffer maar dat wil ik niet als een excuus inroepen. Vandaag waren we in de beide doelgebieden alweer niet efficiënt genoeg", weet Vanaken waar het probleem ligt.

Toch wijst hij ook naar Gent, dat volgens hem flink wat tijd zat te rekken na de 0-3. "Gent deed er alles aan om het tempo uit de match te halen. De kleine foutjes en de keren dat ze op de grond gingen liggen, waren niet meer te tellen", besluit hij.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.