Mignolet foetert na verlies van Club Brugge tegen KAA Gent: "Dit was onterecht"

Vandaag om 17:00

Club Brugge haalde het zondag niet van KAA Gent en ging met 2-4 onderuit. De Bruggelingen waren nochtans lang de betere, maar toch moest Simon Mignolet zich vier keer omdraaien. Onverdiend, oordeelt hij.

Club Brugge was de eerste helft eigenlijk lang baas, maar ging toch met 0-2 rusten na twee late doelpunten van Gent. Daarop wisten de Buffalo's nog twee keer extra te scoren. "Tja, wat kan ik hier zeggen? Het was blijkbaar onze namiddag niet want andermaal zien we onze goeie prestatie niet vertaald in puntengewin", geeft Mignolet aan op de clubkanalen.

Dat Gent uiteindelijk de drie punten pakt, is helemaal onterecht volgens de doelman. "Deze nederlaag is andermaal onterecht. Onze eerste veertig minuten speelden we werkelijk top maar bleken we opnieuw niet efficiënt genoeg. Kom je zelf vlug op voorsprong, dan krijg je een totaal andere match", klinkt het.

En ook in de tweede helft liep het meteen fout af voor Club Brugge, moest ook Mignolet ondervinden. "Meteen na rust krijg je heel vlug die derde tegentreffer tegen en zo’n 0-3 achterstand ophalen, is en blijft heel moeilijk. Niettemin hebben we er alles genoeg aan gedaan maar de Buffalo’s deden er alles aan om het tempo uit de wedstrijd te halen, het mocht helaas niet zijn", besluit hij.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.