Nilsson ziet het anders dan Mignolet na verlies Club Brugge tegen KAA Gent

Vandaag om 19:00

Goed voor een assist en een doelpunt, toch kan Gustaf Nilsson niet tevreden zijn bij Club Brugge. De Zweed zag zijn ploeg namelijk met 2-4 verliezen van KAA Gent. De Buffalo's wonnen misschien wel met een gelukje, al zoekt Nilsson de schuld vooral bij zichzelf.

Volgens Mignolet was de nederlaag onterecht, maar Nilsson spreekt toch andere taal dan de doelman. "Je kan misschien zeggen dat Gent niet verdiende van te winnen, maar eigenlijk hebben we het alleen aan onszelf te danken dat we vandaag verloren", gaf de Zweedse spits aan op de clubkanalen.

Nilsson zag ook dat Club Brugge genoeg mogelijkheden had om op voorsprong te komen en de wedstrijd al vroeg te beslissen. "We startten volgens mij heel goed, kregen tal van kansen, maar jammer genoeg kregen we tot onze eigenste frustratie de bal niet tegen de netten. Gent daarentegen prikte twee keer tegen in de eerste helft, maar het stond wel 0-2 na vijfenveertig minuten. Uiteraard komt het weer op efficiëntie aan en daar heeft Gent ons vandaag zeker een lesje in geleerd", aldus de spits.

Met de vinger wijzen wil Nilsson ook niet doen, al weet hij wel dat het beter moet. "Iedereen was serieus gefrustreerd toen we in de kleedkamer kwamen en zeker omdat we verre van een slechte wedstrijd speelden. Alles op onze verdedigers steken heeft ook geen zin, want voor de bezoekers hun eerste doelpunt scoorden, hadden wij minstens ook al twee keer moeten scoren en hadden wij die wedstrijd dan volledig in handen. Neen, deze 2-4 nederlaag is een heel frustrerend resultaat voor ons", besluit hij.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.