Yannick Ferrera na Jong Genk 0-3 RWDM

RWDM uitstekend gestart in CPL onder Ferrera: "Super fier op mijn jongens"

Vandaag om 14:36

Zaterdag slaagde RWDM er tegen Jong Genk in om alweer z'n vierde overwinning op rij te pakken in de Challenger Pro League. Coach Yannick Ferrera was na de 0-3 overwinning uiteraard erg blij met de prestatie van zijn team. 

Ferrera heeft z'n seizoensstart met RWDM zeker niet gemist, met maar liefst 13 op 15. "Natuurlijk ben ik super fier op mijn jongens", citeert HLN de coach. "Ze hebben deze wedstrijd heel ernstig genomen met het gekende resultaat."

Ferrera benadrukt dat de prestaties van z'n team niet vanzelfsprekend zijn, al lijkt dat bij momenten misschien wel zo. "Op training wordt hier keihard voor gewerkt. En nog belangrijker, de spelers zijn leergierig en pikken de zaken heel goed op. En ze houden de voeten goed op de grond", aldus Ferrera. 

Door de goede resultaten zit de sfeer uiteraard erg goed. Dat is bij de supporters niet anders. "Dat is een aangename vaststellen, want zijn zijn ons steun die we keihard kunnen gebruiken."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.