Miron Muslic in gesprek met Kevin Denkey bij Cercle Brugge

Muslic ging in gesprek met Denkey: 'Als hij transfer wil, zal hij nu weer moeten performen'

Vandaag om 14:08

Cercle Brugge neemt het zondag op tegen KV Mechelen in de Jupiler Pro League. Coach Miron Muslic rekent ook zondag opnieuw op spits Kevin Denkey. De aanvaller heeft in tegenstelling tot vorig seizoen momenteel heel wat meer moeite om het net te doen trillen. 

Zijn coach ging alvast met hem in gesprek eerder deze week. "Het belangrijkste voor hem is nu dat hij ten minste duidelijkheid heeft", aldus Muslic bij HLN. "Een eerstvolgende transfertrein passeert pas in januari. Als hij daar op wil kunnen springen, zal hij nú weer moeten performen."

Dat laatste beseft de spits zelf ook maar al te goed volgens Muslic. "Die vijftig goals in twee jaar zijn er niet zomaar gekomen, maar hij kan en wil daar niet op blijven teren", klinkt het. 

De vraag is nu of Denkey - die al sinds begin dit seizoen in de knoop lijkt te liggen met zichzelf - de transferperikelen nu helemaal van zich af kan schudden. Zondagnamiddag mag hij alvast vol aan de bak tegen KV Mechelen.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.