Kevin Denkey bij Cercle Brugge

Denkey bleef dan toch bij Cercle: "Niet getreurd, er is nog een tweede transferwindow"

12 september om 10:50
Laatste update: 12 september om 10:50

Tegen alle verwachtingen in bleef Kévin Denkey dan toch bij Cercle Brugge. De spits werd aangeboden voor zo'n 20 miljoen euro, maar uiteindelijk wilde geen enkele club dat bedrag op tafel leggen. Technisch directeur Rembert Vromant kijkt al naar de volgende transfermercato. 

Vromant geeft toe dat de club altijd heeft gedacht dat het nog tot een transfer zou komen voor Denkey. Uiteindelijk is dat, zelfs in de laatste dagen van de mercato, niet gebeurd. "Niet getreurd echter, er is straks ook nog een tweede transferwindow en dan bekijken we alles opnieuw", aldus Vromant bij Het Belang van Limburg

Toch was er blijkbaar heel wat interesse voor Denkey. "Geloof mij, er is veel gesnuffeld geweest, veel gepraat en we zaten een paar keer dicht bij een mooie transfer die alle partijen gelukkig had gemaakt", aldus Vromant. "Dat is uiteindelijk echter niet gelukt. Het heeft ons wel vertrouwen gegeven voor de wintermercato en dan kan het wel gebeuren."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.