Muslic: "Iedereen verwachtte dat Denkey weg zou gaan, staf is daarop voorbereid"

Muslic: "Iedereen verwachtte dat Denkey weg zou gaan, staf is daarop voorbereid"

2 september om 08:45

Kevin Denkey is nog altijd de spits van Cercle Brugge. Dat hadden de staf en de fans wellicht niet zien aankomen. Miron Muslic vertelt over het tot nu toe aanblijven van de spits.

Binnen Cercle Brugge is het een verrassing dat Denkey nog in Brugge is. "Iedereen verwachtte dat Kévin zou weggaan en we waren daar als staf op voorbereid", vertelde Muslic aan Het Belang van Limburg.

Muslic is voorzichtig met het uitspreken van oorzaken. "Ik weet de reden niet waarom het anders liep, ik weet ook niet wat de gevolgen zijn. We hebben de laatste weken de fout gemaakt dat er te veel geruchten en onzekerheid rond de ploeg waren", zei Muslic.

De trainer wil negatieve gevolgen voorkomen. "We moeten daar voorzichtiger mee omgaan en beter communiceren. Dat had een negatieve impact op de groep en dit moeten we absoluut beter aanpakken in de toekomst", aldus Muslic.

Cercle Brugge verloor afgelopen zondag met 3-0 van Club Brugge en staat nu op de 14e plek in het Jupiler Pro League-klassement.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.