Skov Olsen imponeert, Brugge wil rond de 20 miljoen

UPDATE: Club Brugge houdt poot stijf: 'Gat tussen vraag en aanbod veel te groot'

2 september om 10:57
Laatste update: 2 september om 10:57

Feyenoord moet diep in de buidel tasten wil het Andreas Skov Olsen op Deadline Day losweken bij Club Brugge. Het Nieuwsblad steekt de loftrompet over de 24-jarige rechtsbuiten, die zondag hoge ogen gooide tegen Cercle Brugge (3-0).

Fors prijskaartje
'Vrijdag raakte bekend dat na enkele Premier League-clubs ook Feyenoord zijn pijlen heeft gericht op de Deen, maar voorlopig voldeed de Nederlandse club nog niet aan de vraagprijs. Blauw-Zwart wil liefst een bedrag rond de twintig miljoen euro en Skov Olsen toonde tegen Cercle nog eens waarom hij dat waard is', schreef Het Nieuwsblad.

Skov Olsen tekende voor een assist en een doelpunt in de stadsderby. 'Hij klokte af op een perfecte assist voor de trefzekere Tzolis en een kurkdroge goal met zijn geniale linker. De eerste goal van Tzolis werd afgekeurd na nipt handspel van assistgever van dienst Skov Olsen en de Deen omspeelde op een bepaald moment op een knappe manier Cercle-doelman Warleson, maar zijn poging werd van de lijn gehaald door Ravych.'

'Klasse druipt er vanaf'
Volgens Het Nieuwsblad droop de klasse er nog eens vanaf. Voor Feyenoord begint de deadline steeds dichterbij te komen. 'Feyenoord heeft nog tot maandagavond 23.59 uur de tijd om hem binnen te halen. Bij de Nederlandse club zou Skov Olsen onder de vleugels van zijn landgenoot Brian Priske terechtkomen en hij zou er ook Champions League kunnen spelen', benadrukt Het Nieuwsblad.

Skov Olsen speelde tot nu toe 103 matchen voor Club Brugge. Daarin wist hij 44 maal het doel te treffen en 25 assists te geven.

UPDATE: Club Brugge lijkt uiteraard niet van plan om Skov zomaar te laten gaan. Volgens het Nederlandse VoetbalInternational stuit Feyenoord op een 'starre houding' bij blauw-zwart. 

Het bod van Feyenoord en de vraagprijs van Club Brugge zouden té ver uit elkaar liggen om tot een akkoord te komen. De verwachting is dat dat zo zal blijven. Feyenoord zal zich nu gaan richten op alternatieven. 'De club schaakt op meerdere borden', klinkt het. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.