Nicky Hayen voor Club Brugge tegen KAA Gent in de Jupiler Pro League

Hayen klaar voor clash tegen KAA Gent: "Willen dezelfde intenstiteit brengen als woensdag"

Vandaag om 13:01

Zondagmiddag staat de topper tussen Club Brugge en KAA Gent op het programma. Club-coach Nicky Hayen wil daarbij dezelfde intensiteit zien als vorige week. Toen maakte blauw-zwart 75 minuten lang een erg goede indruk tegen Borussia Dortmund in de UEFA Champions League. 

Volgens Hayen mogen de Club Brugge-supporters meer van hetzelfde verwachten wat de intensiteit betreft. "We pakken deze match op dezelfde manier aan, we willen dezelfde intensiteit brengen", aldus de coach op de sociale media van de club. "Wat we woensdag 75 minuten lang getoond hebben, is het niveau dat we altijd willen brengen."

Wat Hayen betreft mogen de kijkers dan ook een interessante wedstrijd verwachten. "Dit soort matchen zijn altijd al boeiend geweest en het zal vandaag niet anders zijn", klinkt het. 

De wedstrijd in het Jan Breydelstadion begint zondagmiddag om 13u30. Club begint als derde in de stand aan de partij, met 13 punten. KAA Gent is voorlopig negende, met 10 punten. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.