Bayern München scoort 20 doelpunten in één week tijd

Het Bayern Mnchen van Kompany kent de week van de 20 doelpunten

Vandaag om 20:57

Bayern München kan terugblikken op een geweldige week. Zaterdag wonnen de troepen van Vincent Kompany met 0-5 van Werder Bremen. Op 8 dagen tijd scoorde Bayern München maar liefst 20 keer.

Vorige week zaterdag ging Bayern München op bezoek bij Holstein Kiel. Tegen de promovendus was de match al na 13 minuten gespeeld. Jamal Musiala, Harry Kane en een eigen doelpunt leverde de ploeg van Kompany een vroege 0-3 voorsprong op. Uiteindelijk haalde Bayern München het met 1-6. Harry Kane maakte zijn hattrick compleet en ook Michael Olise was aan het feest.

Dinsdag deden Kane en co nog beter in de Champions League tegen Dinamo Zagreb. De Engelse spits maakte er ditmaal geen drie, maar vier doelpunten. Als eerste ploeg ooit in het Kampioenenbal maakt Bayern München in één duel negen doelpunten. Naast Kane scoorden ook nog: Raphaël Guerreiro, Olise (2x), Leroy Sane en Leon Goretzka.

Deze zaterdag ging Bayern München op bezoek bij Werder Bremen. Die ploeg had dit seizoen in de competitie en de beker nog niet verloren. Tegen Bayern München waren ze evenwel niet opgewassen. Kane was ditmaal slechts goed voor één doelpunt. Ook Musiala en Gnabry waren een goed voor een doelpunt. Olise pikte twee goaltjes mee.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.