David Hubert voor zijn debuut als trainer van RSC Anderlecht

Hubert klaar voor vuurdoop bij Anderlecht: “Natuurlijk ga ik iets veranderen”

21 september om 20:40

RSC Anderlecht neemt het zaterdag op tegen Sporting Charleroi. Bij paars-wit zit David Hubert op de bank als trainer. Voor Hubert is het zijn debuut op het hoogste niveau.

Voor de match tegen Charleroi verscheen Hubert voor de camera van DAZN. “Het gaat goed. Ik ben dit gewoon. Tenminste als speler. Dit is natuurlijk een andere rol”, aldus de tijdelijke opvolger van Brian Riemer.

Hoe voelt het om nu de trainer van Anderlecht te zijn? "Ik heb niet veel tijd gehad om erover na te denken of bij stil te staan. Ik laat het op mij afkomen. Ons doel is de spelers zo goed mogelijk voor te bereiden. Dat is mijn rol. Dat doet mij plezier."

Wat gaat Hubert anders doen dan Riemer? "Dat ga ik jullie laten zien. We zullen zien na de match of jullie het zagen. Natuurlijk ga ik iets veranderen, een paar accenten in de organisatie of een animatie aan de bal. Dat laat ik jullie zelf ontdekken."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.