OFFICIEEL: Belisia Bilzen pakt uit met de komst van Verhulst

Vandaag om 20:45

Davino Verhulst mag zich weer voetballer noemen. De doelman verliet deze zomer Royal Antwerp FC, maar heeft op 36-jarige leeftijd niet besloten om te stoppen met voetballen. Wel gaat hij aan de slag bij Belisia Bilzen.

Dat kondigde de club zelf aan via de officiële kanalen. 'Op die manier willen we het uitvallen van Leo Cascio opvangen', schrijft de club. Voor Verhulst een stapje terug na twee seizoenen Antwerp, waar hij uiteindelijk geen enkele partij voor uitkwam.

Verhulst moet nu met Belisia Bilzen in Eerste Nationale zien te overtuigen én zal ongetwijfeld ook hopen op een stunt in de Croky Cup. Daarin neemt de ambitieuze Limburgse club het namelijk op tegen Club Brugge.

Voor de nu 36-jarige Verhulst is Belisia Bilzen een nieuwe club op zijn al lange CV. Eerder kwam hij al uit voor Apollon Smyrnis FC (Griekenland), Sporting Lokeren, STVV, KRC Genk, Willem II en KSK Beveren.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door SV BELISIA (@sv_belisia)