Pocognoli is tevreden en teleurgesteld na het gelijkspel Standard - Union SG

Pocognoli na Standard – Union op Sclessin: “Het leek alsof we thuis speelden”

Vandaag om 07:18

Sébastien Pocognoli, de hoofdtrainer van Union SG, speelde met 0-0 gelijk tegen zijn oude werkgever Standard. Op Sclessin wisten beide ploegen het net niet te vinden. Pocognoli was teleurgesteld met het resultaat.

Pocognoli uit zich teleurgesteld na het gelijkspel tussen Union en Standard. “Er is natuurlijk opnieuw ontgoocheling, maar ik ben ook trots op de spelers. Ze hebben alles gegeven en een goede match gespeeld”, citeert Sporza Pocognoli.

Pocognoli is content met de manier waarom Union zich toonde tegen Standard. “We domineerden, het leek alsof we thuis speelden. We konden enkel niet scoren”, aldus de oefenmeester van Union.

“We konden enkel niet scoren. De bal die net naast caprioleert, is symbolisch voor ons seizoensbegin. Maar ik ben ervan overtuigd dat we op de goede weg zitten”, besluit Pocognoli.

Union kent tot nu toe geen degelijke start in de Jupiler Pro League. De vice-kampioen heeft na acht speelronden 10 punten behaald in de competitie. Volgende week krijgt Union KV Kortrijk op bezoek.