Openda lijdt een zure nederlaag in Champions League: "Zeer jammer"

Vandaag om 12:29

RB Leipzig heeft met 2-1 verloren van Atletico Madrid. Het beslissende doelpunt viel pas in de slotfase, en dat is ook voor Loïs Openda een grote frustratie.

"Het is zeer jammer om nog zo’n goal te slikken", vertelde Openda na de partij bij VTM2. "Maar we hebben tot het einde alles gegeven. We waren nochtans goed begonnen met die snelle goal, maar Atlético nam de controle over. Hun verdediging stond heel goed, het was niet makkelijk voor ons. We zijn natuurlijk teleurgesteld, maar dat is voetbal. Nu moeten we deze lijn doortrekken naar de Bundesliga."

Openda speelt nu in dezelfde ploeg als landgenoot Arthur Vermeeren. "Zijn integratie verloopt goed. De coach heeft hem vandaag voor het eerst gezet, en hij speelde een zeer goeie match. Er zijn nog bepaalde zaken waar hij op moet letten, maar daar gaan we hem wel bij helpen. (grijnst) Hij is m’n maatje, als Belgen zijnde."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.