Alexander Corryn over SK Beveren - RFC Seraing

Corryn is nog steeds ongeslagen met SK Beveren: "Er waait een nieuwe wind"

19 september om 19:45

SK Beveren neemt het vrijdagavond in eigen huis op tegen RFC Seraing. De Leeuwen lijken alvast vol vertrouwen te zitten. Na vier speeldagen is SKB nog steeds ongeslagen. Ook linksachter Alexander Corryn ziet dat er een klik gemaakt is in Beveren.

cSK Beveren heeft zijn start zeker niet gemist met twee overwinningen en twee gelijke spelen. "Onze kern heeft inderdaad heel wat kwaliteit, maar in de Challenger Pro League zijn er nog sterke ploegen", wil Corryn bij Het Belang van Limburg de verwachtingen temperen. "Elke match is belangrijk, dus laten we beginnen met ons te focussen op de komst van Seraing."

Wat wel al gebleken is ten opzichte van vorig seizoen, is dat de beleving helemaal anders is momenteel. "Toen speelden we geen goed seizoen", aldus Corryn. "We kenden te veel mindere periodes en die duurden bovendien ook te lang, waardoor we langere periode veel te weinig punten sprokkelden. Nu waait er echter een nieuwe wind."

Tegen Seraing wil SKB alvast op het elan verdergaan, al zal dat geen evidentie zijn volgens de linksachter. "Alle ploegen zijn aan elkaar gewaagd. Seraing heeft zijn competitiestart gemist en holt momenteel achter de feiten aan, maar dat zegt na vier speeldagen nog niet veel", klinkt het.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.