Timmy Simons voor KVC Westerlo-Royal Antwerp FC in Jupiler Pro League

Simons klaar voor duel tegen Royal Antwerp: "Maar het is niet Simons tegen De Roeck"

19 september om 19:16
Laatste update: 19 september om 19:22

Na een wel erg indrukwekkende start met 9 op 9, kon KVC Westerlo de laatste vier wedstrijden niet meer winnen. Toch lijkt coach Timmy Simons vertrouwen te hebben richting het duel met Royal Antwerp FC

Simons is alleszins tevreden over de competitiestart van zijn team. Een resultaat van een goede voorbereiding volgens hem. "We hebben verschillende mogelijkheden waar we kunnen op terugvallen om het - afhankelijk van de situatie - de tegenstander moeilijk te maken. Dat is een pluspunt", aldus de ex-Rode Duivel bij HLN

Komende zaterdag krijgt Westerlo Royal Antwerp over de vloer. "Antwerp heeft een goed uitgebalanceerd elftal", zegt Simons. "Het heeft een goeie mix van ervaren mannen - die weten hoe ze een match over de streep moeten trekken - en jonge, talentvolle spelers."

Bij Antwerp staat tegenwoordig Jonas De Roeck aan het roer, de ex-coach van KVC Westerlo. "Het is niet Timmy Simons tegen Jonas De Roeck", zegt Simons. "Wij geven de aanwijzingen langs de zijlijn, maar het zijn nog altijd de spelers op het veld die het moeten uitvoeren."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.