Praet over selectie van Royal Antwerp FC in Jupiler Pro League

Praet over selectie van Antwerp: “Heel goede ploeg, maar de kern is wat dunner”

18 september om 21:18

Dennis Praet, de nieuwe middenvelder van Royal Antwerp FC, vertelt over de seizoenstart van The Great Old. Praet zag dat Antwerp zich een aantal keer meer dan degelijk toonde, maar dat de ploeg ongeluk heeft gehad in de eerste matchen van de Jupiler Pro League.

Praet vertelt aan DAZN over de selectie van Antwerp, de ploeg komt dit seizoen niet uit in Europa. “Heel goede ploeg, ik denk dat de kern wat dunner is, maar dat is ook geen probleem als je maar een match per week hebt.”

Praet geeft aan dat Antwerp ongeluk heeft gehad in de eerste matchen van de Jupiler Pro League. “Ik heb de eerste matchen wel gevolgd en ik denk dat ze veel pech hebben gehad. Ze konden echt wel een paar punten meer hebben en dan sta je al snel in de top 3”, aldus Praet.

Praet sluit af door aan te geven wat volgens hem de ambities van Antwerp moeten zijn in de Jupiler Pro League. “Ik denk dat we sowieso top 5 moeten ambiëren, maar ik denk echt wel dat we bovenin mee kunnen doen”, besluit Praet.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.