Geoffry Hairemans over gebrek aan speeltijd bij KV Mechelen

Hairemans komt niet meer van de bank: "Probeer zo positief mogelijk te blijven"

Vandaag om 17:51

Terwijl KV Mechelen het dit seizoen meer dan degelijk doet, komt Geoffry Hairemans minder en minder in de plannen voor. De middenvelder reageert op z'n situatie. 

Hairemans geeft bij HLN toe dat het niet evident is. "Ik probeer zo positief mogelijk te blijven. Ook naar de andere jongens toe", klinkt het. "Ik moet wat wennen aan deze situatie, want het is heel lang geleden dat me dat nog overkomen is."

Volgens Hairemans is de situatie wel wat onverwacht voor hem. "Ik had het ook niet echt zien aankomen na de voorbereiding en de eerste match op Club Brugge" aldus de middenvelder. "Ik hoop wel niet het hele seizoen op de bank te zitten, want dan neemt de teleurstelling steeds meer toe en begin je automatisch negatief te worden."

Aanvankelijk heeft coach Besnik Hasi er wel met Hairemans over gesproken maar ondertussen is dat blijkbaar toch ook alweer even geleden. "Toen ik in het begin naast de ploeg viel, heeft de coach met me gesproken. Maar sindsdien is er niet veel communicatie meer geweest", zegt Hairemans. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.