Fredberg legt ontslag Riemer uit bij RSC Anderlecht

Fredberg legt ontslag Riemer uit bij RSCA: “Deze voldoen niet aan het criterium”

19 september om 14:44

Jesper Fredberg, de CEO Sports van RSC Anderlecht, heeft uitleg gegeven over het ontslag van Brian Riemer bij paars-wit. Fredberg geeft aan dat de manier van voetballen ervoor heeft gezorgd dat Anderlecht afscheid heeft genomen van Riemer.

Fredberg begint zijn uitleg over het ontslag van Riemer bij Anderlecht door de oefenmeester te bedanken. “Ik wil Brian bedanken voor zijn werk, waarmee hij de club heeft geholpen in een moeilijke periode. Ik denk dat hij ons geholpen heeft om de juiste stappen te zetten”, deelt Fredberg aan DAZN.

Fredberg legt uit waarom Anderlecht Riemer ontslagen heeft. “We maken nu deze beslissing omdat we op verschillende gedeelten evalueren. De resultaten zijn sterk geweest vorig seizoen. Het waren details, maar we konden erg tevreden te zijn”, aldus Fredberg.

“Ik denk dat we nu ook de resultaten hadden, de selectie en het bestuur stond wat dat betreft nog achter hem. Maar we hebben wedstrijden gespeeld waarover we niet geloven dat deze voldoen aan het criterium en het voetbalniveau en potentie van Anderlecht. Daarom hebben we besloten om de samenwerking te beëindigen”, besluit Fredberg.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.