Vandenbempt wijst naar Fredberg bij RSC Anderlecht na ontslag Riemer

Vandenbempt wijst naar Fredberg bij RSCA: “Hij betaalt er nu het gelag voor”

19 september om 15:16
Laatste update: 19 september om 15:21

Peter Vandenbempt uit zich kritisch over Jesper Fredberg, de CEO Sports van RSC Anderlecht. De analist vindt dat Fredberg heeft gefaald in de afgelopen zomerse mercato.

Vandenbempt is kritisch op Fredberg bij Anderlecht. “Wat Jesper Fredberg betreft: hij is eveneens zeer verzwakt uit deze zomer gekomen. Vorig jaar werd hij nog geprezen voor zijn koopmanskunst, zijn inventiviteit en zijn krachtdadigheid. Nu heb je het tegenovergestelde”, deelt Vandenbempt via Sporza.

Vandenbempt uit zich stevig over Fredberg bij Anderlecht. “Fredberg heeft gefaald. Er waren meer middelen dan hij heeft aangewend. Hij heeft te lang op de verkeerde targets ingezet en is met lege handen achtergebleven. De trainer betaalt er nu het gelag voor”, aldus Vandenbempt.

Vandenbempt sluit af door aan te geven dat er met de werkzaamheden van Fredberg bij Anderlecht een groot verschil is tussen dit seizoen en het vorige seizoen. “Waar Fredberg vorig jaar de grote man was en zeer populair bij de fans was, is hij nu verzwakt.”

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.