De Cuyper vol lof over Seys bij Club Brugge na nederlaag tegen Dortmund

De Cuyper vol lof over Seys bij Club Brugge na nederlaag tegen Dortmund

Vandaag om 11:43

Club Brugge opende op woensdag haar Champions League-campagne met een 0-3 nederlaag tegen Borussia Dortmund. Zowel Maxim De Cuyper als Joaquin Seys maakten hun debuut in het kampioenenbal. De rechtsachter sprak vol lof na affluiten over de prestatie van zijn teamgenoot aan de andere kant. 

Blauw-zwart hield lange tijd stand en maakte tot een kwartier voor affluiten ook aanspraak op meer, maar drie doelpunten in het slot zorgden voor een domper in Jan Breydel. De twee jonge backs stonden lange tijd hun mannetje tegen de finalist van vorig jaar, maar moesten dus uiteindelijk het hoofd buigen.  

De Cuyper sprak vol lof over zijn jonge ploeggenoot Seys, die op 19-jarige leeftijd zijn eerste Europese wedstrijd speelde. "Hij is erg jong, maar hij speelde erg goed, ondanks dat hij op zijn verkeerde voet speelde”, aldus De Cuyper. 

“We kunnen trots zijn op wat we vandaag hebben laten zien”, besloot De Cuyper, geciteerd door RTBF. De focus van het team ligt nu op de volgende wedstrijd tegen Sturm Graz, waarin ze zullen proberen hun sterke punten verder te benutten.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.