Maxim De Cuyper na nederlaag Club Brugge tegen Borussia Dortmund in CL

De Cuyper na nederlaag in CL: "Als wij nu eens die eerste hadden gemaakt"

Vandaag om 09:41

Maxim De Cuyper stond in de Champions League wedstrijd van Club Brugge tegen Borussia Dortmund 90 minuten op het veld. Uiteindelijk verloor Club de wedstrijd met 0-3, maar toch kijkt de Rode Duivel positief terug op het vertoonde spel van zijn team.

Club Brugge liet tegen Borussia Dortmund een goede wedstrijd zien, vind ook de enigszins teleurgestelde De Cuyper. "Als wij nu eens die eerste hadden gemaakt...", zuchtte de vleugelverdediger bij Het Nieuwsblad.

Blauw-Zwart wist voldoende kansen te creëren maar slaagde er niet in om tot scoren te komen. "Als je zelf de kansen niet afmaakt, dan weet je dat de goal aan de andere kant kan vallen. Ik had het gevoel dat we minstens de evenknie waren tijdens de tweede helft."

Toch is het duel dat Club speelde tegen Borussia Dortmund hoopgevend volgens de Rode Duivel. "Als we tegen elke ploeg ons eigen ding doen, dan is het gewoon mogelijk. Dat hebben we vandaag bewezen. Op naar de volgende."

Club Brugge speelt de volgende wedstrijd in de Champions League op bezoek bij Sturm Graz.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.