Marc Degryse over Club Brugge in Champions League

Degryse: "Club heeft tegen iedere ploeg kans om minstens één punt te pakken"

19 september om 09:07

Marc Degryse kijkt positief terug op de eerste wedstrijd van Club Brugge in de Champions League dit seizoen. Dit ondanks het feit dat Club met 0-3 verloor van Borussia Dortmund.

"Na vanavond kan je wel de les trekken dat Club tegen iedere ploeg een kans heeft om minstens één punt te pakken", noteerde Het Laatste Nieuws uit de mond van Degryse.

Ook Frank Boeckx spreekt lovende woorden uit over het vertoonde spel van de ploeg van Nicky Hayen. "Club hield tachtig minuten stand tegen de finalist van vorig jaar. Er zat een punt in... Laat dan die andere ploegen ook maar komen"

De volgende wedstrijd in de Champions League, die Club Brugge speelt in en tegen Sturm Graz, is volgens Degryse ontzettend belangrijk. "Ze moeten wel winnen in Sturm Graz. Anders red je het niet."

Daarnaast speelt Blauw-Zwart ook nog thuiswedstrijden tegen Aston Villa, Sporting en Juventus. "Dat zijn even zware dobbers als Dortmund", concludeert de analist.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.