Feyenoord-coach Priske zinspeelt op einde van 'kringetje'

Feyenoord-coach Priske gevoelig voor kritiek: einde van het 'kringetje'

Vandaag om 07:55

Feyenoord-trainer Brian Priske (ex-Royal Antwerp FC) komt daags voor de Champions League-clash met Bayer Leverkusen met een opvallend bericht op Instagram. Volgens de Deen zullen de Rotterdammers voortaan geen kringetje meer vormen na het laatste fluitsignaal.

Om het kringetje van Priske was de laatste weken veel te doen. Het was een gewoonte van de oefenmeester om na afloop van de wedstrijd al zijn spelers bij zich te roepen en ze toe te spreken. Mede door het uitblijven van goede resultaten kreeg de opvolger van Arne Slot daar veel kritiek op. Na het gelijke spel bij FC Groningen (2-2) werd hij zelfs uitgefloten door de eigen fans. Daar blijkt hij niet ongevoelig voor. Priske maakt bekend dat er een streep gaat door de huddle.

'Geen kringetje meer, maar laten we de grote cirkel voelen morgen', laat de Deen weten op Instagram. 'One team, full power', voegt hij daaraan toe. Priske wil naar eigen zeggen de aandacht richten op het voetbal en het team. Feyenoord neemt het donderdag in zijn eerste duel in de Champions League op tegen Leverkusen. De aftrap in De Kuip is om 18.45 uur.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.