Rode Duivel Arthur Vermeeren: "Mijn tijd bij Atlético was geen mislukking"

Rode Duivel Vermeeren: "Ben als persoon gegroeid bij Atlético Madrid"

Vandaag om 07:35

Voor Arthur Vermeeren is er een nieuwe kans om zich op hoog niveau te laten zien. De Rode Duivel speelt nu in het shirt van RB Leipzig. Vermeeren vertelde over zijn periode bij Atlético en de kans om opnieuw in de Champions League te spelen.

Vermeeren heeft geen spijt van zijn tijd in Madrid. "Ik zie mijn tijd daar niet als een mislukking", vertelde Vermeeren volgens Het Belang van Limburg.

De middenvelder heeft zich kunnen ontwikkelen. "Ik heb daar veel geleerd, nieuwe mensen ontmoet. En ik ben er ook als persoon gegroeid", zei Vermeeren

Bij RB Leipzig krijgt Vermeeren opnieuw de kans om in de Champions League te spelen. "Ik herinner me nog de eerste keer dat ik de hymne hoorde. De supporters werden zot en ik keek naar een van mijn ploegmaats naast me. Dat was als een droom die uitkwam", aldus Vermeeren.

De Rode Duivel speelde eerder al met Royal Antwerp FC en Atlético Madrid in de Champions League, al bleef hij bij laatstgenoemde op de bank.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.