Ihattaren krijgt nieuwe kans bij RKC

'Ihattaren krijgt nieuwe kans en moet zich revancheren bij RKC Waalwijk'

Vandaag om 07:45

Mohamed Ihattaren krijgt een nieuwe kans in het voetbal. Volgens Transferwatch, dat het afgelopen transferzomer zeer vaak aan het juiste eind had, gaat de 22-jarige Ihattaren voor revanche bij RKC Waalwijk. In Waalwijk wil hij proberen zijn oude niveau te halen.

RKC gaat Ihattaren een nieuwe kans geven, klinkt het. De voormalig speler van PSV, Juventus, Sampdoria, Ajax, Samsunspor en Slavia Praag is bezig met een comeback en wil weer voetballer worden. Dat kan in Waalwijk. Ihattaren is op de weg terug, nadat hij lange tijd met problemen kampte. In een openhartig interview met De Telegraaf zei Ihattaren onlangs dat hij op een moment 117 kilo woog.

'Inmiddels is hij met een team van coaches en psychiaters aan het werk om de weg omhoog terug te vinden en is hij afgevallen tot 87 kilo', wordt geschreven. Nu moet Ihattaren, die eerst volledig fit moet worden, RKC van een kwaliteitsimpuls voorzien. De Brabanders bezetten de laatste plaats in de Eredivisie en hebben nog geen punt gepakt.

Voor Ihattaren wordt RKC dus zijn derde binnenlandse club. Hij brak op zestienjarige leeftijd door bij PSV en werd bestempeld als een van de grootste talenten van zijn generatie. Na het overlijden van zijn vader ging het bergafwaarts met de jongeling. Onder meer zijn periode bij Ajax liep op niets uit.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.