Hayen over strijdplan Club Brugge in Champions League

Hayen over strijdplan Club Brugge in CL: “Willen de waarde van de club uitstralen”

18 september om 14:02

Nicky Hayen, de hoofdtrainer van Club Brugge, staat met Blauw-Zwart in de eerste speelronde van de competitiefase van de Champions League tegenover Borussia Dortmund in het Jan Breydelstadion. Hayen vertelt over het strijdplan van Club Brugge in het miljardenbal.

Club Brugge speelt in ieder geval acht matchen in de Champions League. Hayen krijgt de vraag wat zijn verwachtingen zijn met Club Brugge. “Dat wij de waarde van de club uitstralen. We willen overal en altijd graag winnen. Maar je speelt tegen de beste ploegen van de wereld. Je moet ook nuchter en realistisch blijven”, deelt Hayen op de persconferentie van Club Brugge.

Hayen vertelt wat er voor Club Brugge nodig gaat zijn om resultaten te behalen. “Als wij alles goed doen, dan zijn wij in staat om resultaten te boeken. Ik wil kunnen zeggen dat wij er alles aan hebben gedaan om een resultaat neer te zetten”, besluit de oefenmeester van Club Brugge.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.