Hayen over nieuwe format met Club Brugge in Champions League

Hayen over nieuwe format CL: “Je kan niks voorspellen, je kan niet anticiperen”

17 september om 16:16

Nicky Hayen, de hoofdtrainer van Club Brugge, heeft zijn mening gegeven over het nieuwe competitieformat van de Champions League. Hayen is te spreken over de vernieuwing en uit zich vooral lovend over de extra spanning in het miljardenbal.

Hayen kreeg tijdens de persconferentie van Club Brugge de vraag wat hij van het nieuwe format vindt. “Ik heb ervoor al gezegd, ik vind het boeiend, je kan nooit voorspellen wat er gaat gebeuren. Ik ken niet alle programma’s van buiten. Veel te ingewikkeld.”

Hayen neemt PSG als voorbeeld. “Ik kan wel zeggen als je kijkt naar het programma van PSG, daar zitten enorm veel moeilijke matchen in. Je kan niks voorspellen, iedereen wil zo snel mogelijk naar die top acht geraken. Het gaat elke wedstrijd spannend zijn”, aldus Hayen.

Hayen gelooft dat dit ook de intentie was van de UEFA. “. Ik denk dat dat ook de bedoeling is van de UEFA. Je kan er niet op anticiperen wat er gaat gebeuren. Je speelt maar een keer tegen tegenstanders”, besluit de oefenmeester van Club Brugge.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.