Nuri Sahin verwacht een zware match voor Borussia Dortmund tegen Club Brugge

Dortmund-coach Sahin verwacht zware match: "Club Brugge is een heel goed team"

18 september om 09:18

Nuri Sahin, de coach van Borussia Dortmund, wil woensdag met zijn ploeg drie punten gaan rapen op het Jan Breydel. Maar de oud-speler is ook op zijn hoede voor de kwaliteiten van Club Brugge.

Sahin was al assistent in Dortmund en nam deze zomer het stokje over van Edin Terzić, die met de Schwarzgelben de finale van de Champions League had bereikt. De Turkse trainer kijkt uit naar de match tegen Club Brugge. "We zijn hier om een goed resultaat te halen, en al de rest is bijzaak", klinkt het zelfverzekerd bij Het Nieuwsblad.

Over de ambities van zijn ploeg was Sahin helder. "Vorig seizoen waren we finalist, dus we willen bij de eerste acht geraken en ons rechtstreeks kwalificeren", aldus de coach. Drie punten uit Brugge weghalen is dus de topprioriteit voor de Borussen.

Maar Sahin weet dat dit niet zomaar gedaan is en verwacht een zware partij op het Jan Breydel. "Het wordt een zware dobber om hier aan te treden", klinkt het. "Het is een heel goed team."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.