Vermoedelijke elf Club Brugge: Ordonez en Onyedika aan de start tegen Dortmund

Vermoedelijke elf Club Brugge: Ordonez en Onyedika aan de start tegen Dortmund

18 september om 08:00
Laatste update: 18 september om 08:28

Club Brugge neemt het in de eerste wedstrijd van dit Champions League-seizoen op tegen Borussia Dortmund. VoetbalPrimeur.be waagde zich aan een voorspelling van de opstelling van Blauw-Zwart.

Op doel staat uiteraard Mignolet. In de verdediging zal er waarschijnlijk een wijziging zijn ten opzichte van de wedstrijd tegen KV Kortrijk in de afgelopen speelronde van de Jupiler Pro League. Romero wordt vermoedelijk vervangen door Ordonez.

Ook op het middenveld zijn er mogelijk veranderingen. Onyedika zal naast Vetlesen spelen, in plaats van Jashari. In de spits staat Nilsson, die vanaf de flanken ondersteund zal worden door Skov Olsen en Tzolis.

Club Brugge beschikt over een nagenoeg fitte selectie. Alleen Casper Nielsen (spierblessure) en Bjorn Meijer (knieoperatie) ontbreken.

Vermoedelijke opstelling: Mignolet; Seys, Mechele, Ordonez, De Cuyper; Onyedika, Vetlesen, Vanaken; Skov Olsen, Nilsson, Tzolis.

De Champions League-match begint woensdagavond om 21:00 uur in het Jan Breydelstadion.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.