Mats Rits over de crisis bij RSC Anderlecht

Spelersgroep Anderlecht gelooft nog in Riemer: "We staan achter de coach"

18 september om 08:46

Bij RSC Anderlecht is het na de nederlaag op eigen veld tegen KRC Genk alarmfase één. Mats Rits vond het allemaal wat overtrokken. "Dit is de eerste nederlaag van het seizoen", reageerde de middenvelder.

Colin Coosemans gaf al aan dat hij het onzin vindt om alle schuld bij de trainer neer te leggen. Ook Rits blijft Brian Riemer steunen na de smadelijk nederlaag. "We staan achter de coach", klinkt het bij Het Nieuwsblad. "Vorig seizoen was het niet slecht. Natuurlijk moeten er dingen beter, dat weten we ook. En daar werken we ook aan."

Zo slecht loopt het dit seizoen niet bij paars-wit, stelde Rits, en hij vond de speculaties over de positie van Riemer dan ook overtrokken. "We geven elke dag alles, en dat gaan we ook morgen doen. En dat zeggen we ook in de kleedkamer. En jongens, dit is de eerste nederlaag van het seizoen. Maar, we weten ook dat het spel beter moet", besluit de middenvelder.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.