Thorsten Fink over winst KRC Genk bij RSC Anderlecht

Genk-coach Fink na zege op Anderlecht: "Zo lang mogelijk in die flow blijven"

18 september om 07:01

Trainer Thorsten Fink van KRC Genk was uiteraard zeer tevreden met de winst van zijn ploeg uit bij RSC Anderlecht. Toch had de Duitse coach graag gezien dat zijn manschappen het duel eerder in het slot hadden gegooid.

Uiteindelijk werkte Noah Adedeji-Sternberg vlak voor tijd zijn eerste profgoal binnen en stelde de zege helemaal veilig voor de ploeg van Fink. "We hebben nagelaten om de wedstrijd vroeger te beslissen", citeert Sporza de coach. "Uiteindelijk viel de 0-2 toch. De invallers hebben het goed gedaan."

Maar natuurlijk overheerste de voldoening bij Fink na de knappe zege op het Lotto Park. "Ik ben heel tevreden. Vooral in de eerste helft hebben we heel goed gespeeld. Zowel offensief als defensief waren we toen sterk."

De Duitser wil de koppositie nu gaan vasthouden en de straffe reeks uitbouwen. "We hebben nu vijf overwinningen op een rij, we willen zo lang mogelijk in die flow blijven", klonk het vol vertrouwen.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.