Rits reageert na de eerste helft van RSC Anderlecht - KRC Genk

Anderlecht ziet af tegen KRC Genk: “Het speelveld is te groot”

17 september om 20:55

Dinsdag stond de inhaalmatch tussen RSC Anderlecht en KRC Genk op het programma. Voor de rust waren de bezoekers baas. Aan de rust bekende Mats Rits dat Anderlecht het moeilijk had.

In de beginfase stopte Coosemans een penalty. Toch mocht Genk met een 0-1 voorsprong gaan rusten via een doelpunt van Sadick. "Ik denk niet dat onze pressing goed. Genk vindt de eenvoudig de ruimtes. Dan is voor ons het speelveld te groot", aldus Rits voor de camera van DAZN.

Anderlecht moet het in de tweede helft anders gaan doen. Maar wat moet er juist gebeuren? "Misschien moeten we anders gaan druk zetten. Dat moeten we even gaan bespreken in de kleedkamers", stelde de middenvelder van Anderlecht nog.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.