Vanhaezebrouck over Club Brugge - Borussia Dortmund in Champions League

HVH over Club Brugge -Dortmund: “Niet onhaalbaar, maar ze spelen met vuur”

17 september om 07:02
Laatste update: 17 september om 07:09

Hein Vanhaezebrouck blikt vooruit op de Champions League-ontmoeting tussen Club Brugge en Borussia Dortmund in het Jan Breydelstadion. De voormalige hoofdtrainer gelooft dat Club Brugge kans maakt tegen de Duitsers.

Volgens Vanhaezebrouck kan Club Brugge een resultaat halen tegen Dortmund in de competitiefase van de Champions League. “Onhaalbaar is een thuiswedstrijd tegen Dortmund absoluut niet. Maar Club Brugge speelt met vuur”, deelt Vanhaezebrouck via Het Nieuwsblad.

Vanhaezebrouck vertelt wat Club Brugge niet moet doen. “Als het opnieuw terugvalt in een laag blok, zoals al vaak gebeurde dit seizoen. Zaterdag ook weer, na de voorsprong tegen KV Kortrijk. Achteraf klonk het dat Kortrijk hen achteruit dwong. Als dat waar is, dan zou ik me zorgen maken”, aldus Vanhaezebrouck.

Maar ik geloof het absoluut niet. Het is een keuze. Een gevaarlijke. Want als ploeg geef je een onderdanige indruk en geef je het initiatief aan Dortmund. Tegen Kortrijk gaf dat lage blok van Club amper iets weg. Maar Dortmund is van een heel ander kaliber”, besluit Vanhaezebrouck.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.