'Dan toch nog vrije verkoop voor Club Brugge - Dortmund'

'Dan toch nog vrije verkoop voor Club-Dortmund, resem scouts aanwezig'

16 september om 14:13

Club Brugge krijgt de eer om als enige Belgische club deel te nemen aan de vernieuwde Champions League. De eerste van (minstens) acht afspraken betreft een thuispartij tegen Borussia Dortmund. Woensdagavond zal het Jan Breydelstadion meer dan waarschijnlijk uitverkocht zijn.

In eerste instantie had Club al haar zitjes vrijgehouden voor abonnementshouders, maar deze maandag konden fans alsnog enkele vrije tickets aankopen. Het Nieuwsblad wijst daarvoor naar de UEFA. Die krijgt standaard een flink aantal kaartjes te pakken, maar die plaatsen zijn niet allemaal ingevuld. Daarom heeft Club Brugge de kans gekregen om nog enkele mensen gelukkig te maken.

Het ziet er hoe dan ook naar uit dat Blauw-Zwart tegen Dortmund geruggesteund zal worden door een uitverkocht Jan Breydel. Tussen al die supporters zullen ook een heleboel scouts plaatsnemen. Alleen al uit Engeland is het aantal aanvragen enorm: Manchester City, Manchester United, Arsenal, Tottenham, Aston Villa en Newcastle staan stuk voor stuk op de lijst. Verder zijn ook Bayern Munchen, Inter Milan, Ajax, RB Leipzig, Atalanta, PSV, Marseille en tegenstander Celtic Glasgow nieuwsgierig.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.